Min første artikel på dansk

I dag har jeg besluttet at skrive på dansk. Jeg bliver snart færdig med sprogskolen og skal prøve at blive bedre til at skrive på dansk. For et år siden startede jeg på sprogskolen. Nu er jeg i Modul 5 og det betyder at den 16. maj, skal jeg til PD3 – den nationale sprogeksamen. Da jeg begyndte på sprogskolen havde det jeg lettere med at skrive end at tale dansk. Lige nu har jeg brug for at skrive lidt mere udover mit skriftlige hjemmearbejde. Jeg synes derfor at det kunne være sjovt at skrive lidt på min blog.

Votre commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l’aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion /  Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l’aide de votre compte Twitter. Déconnexion /  Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l’aide de votre compte Facebook. Déconnexion /  Changer )

Connexion à %s